ACCEPTAREA TERMENILOR DE UTILIZARE

Prezentam in continuare conditiile de utilizare ale sitului Virtual Tourss (rovt.ro) si al siturilor Romania Virtual Networks (RoVT). Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.
Daca nu doriti sa fiti angajati sa respectati aceste conditii, va rugam sa nu folositi serviciile disponibile in cadrul acestui site.

Puteti citi acesti termeni din orice pagina va aflati, apasand link-ul "Termenii de Utilizare" aflat in partea de jos a paginii.

 

ESTE STRICT INTERZISA :
Modificarea, copierea, transmiterea, afisarea, prezentarea, reproducerea, publicarea, licentierea, creerea de opere derivate (sub orice fel), perceperea de plata sau foloase de orice fel pentru informatiile, aplicatiile, materialele (sub orice forma, imagini, design, text etc.) prezente pe acest site, fara permisiunea scrisa a Romania Virtual Networks.

LIMITARI ALE RASPUNDERII

Utilizand acest site si orice informatie (sub orice forma, imagini, jocuri, fileme,design, text etc.) ori aplicatie, disponibile pe acest site, sunteti de acord ca Romania Virtual Networks si Echipa Romania Virtual Networks nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, implicite, explicite, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderei de profit, informatie, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile, chiar daca in prealabil Romania Virtual Networks sau Echipa Romania Virtual Networks au fost informati de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi.

Utilizarea serviciilor sitului se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". Romania Virtual Networks si Echipa Romania Virtual Networks se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, asupra utilizarii informatiilor de pe acest site.

Romania Virtual Networks nu ofera nici o garantie ca: serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra, serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea sitului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere.

De asemenea nu suntem responsabili de post-urile (mesajele) transmise de alti utilizatori in cadrul sondajelor, forum-ului, sau a altor parti ale sitului unde este prezent continut altul decat cel creat de noi.

In utilizarea sitului exista posibilitatea sa fiti expusi la continut ofensiv, inacurat, eronat, etc, de aceea sunteti singur responsabil in cazul utilizarii, expunrii dumneavoastra la astfel de continut. Noi avem dreptul, dar nu obligatia, de a indeparta acest continut care in opinia noastra incalca aceste conditii de utilizare sau care este in alt fel ofensiv.

Romania Virtual Networks nu isi asuma nici o reponsabilitate pentru programele software pe care le descarcati din cadrul acestui site. De asemenea nici asupra informatiilor disponibile despre produsele software prezentate in cadrul sitului, deoarece producatorul poate modifica aceste informatii si produse software fara a ne informa pe noi in prealabil.
Noi incercam sa verificam aceste programe software de virusi, spyware etc, dar deoarece noi nu stocam aceste programe pe servarul nostru, nu putem garanta 100% ca aceste programe sunt curate. Pentru protectia dumneavoastra verificati intotdeauna fisierele descarcate cu un program antivirus.

 

DREPT DE AUTOR

Toate informatiile, datele (imagini, fotografii, jocuri, filme, texte programe, logouri, etc) sunt proprietatea Romania Virtual Networks. Toate celalalte marci comerciale si nume, jocuri, filme, poze, imagini, texte etc prezente pe acest site sunt proprietatea celor care le detin.

LINKURI

Unele legaturi prezente in acest site va vor trimite catre alte situri, care nu se afla sub controlul Romania Virtual Networks, de aceea Romania Virtual Networks nu este raspunzator sub nici o forma de continutul si de functionarea acelor situri/pagini/adrese.

 

 

Pentru informatii despre politica de confidentialitate va rugam apasati aici.

Pentru mai multe intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne contactati.

V 1.1
Friday, June 23, 2006

© 2004-2007 Romania Virtual Networks. Toate drepturile rezervate.

 

 

Termenii de Utilizare