Formular Inscriere Gratuita

Numele dv :
*
Denumire Firma:
*
Adresa de e-mail contact:
*
Categoria:
*
Clasificarea (Pentru Hotel):
Specific Pentru Restaurant/Club etc :
Adresa (str. nr etc):
*
Oras / Localitate:
*
Judet/Sector:
*
Telefon Rezervari / Info:
*
Fax (optional):
Adresa e-mail Rezervari / Info:
Alte informatii sau intrebari :

 

Este obligatoriu sa completati campurile marcate cu *
In aceasta pagina se colecteaza informatii confidentiale, va rugam apasati AICI pentru a citi politica de confidentialitate a sitului.

Cea mai flexibila oferta de publicitate pentru dumneavoastra si firma dumneavoastra

Daca doriti ca reclama dumneavoastra sa fie afisata in cadrul sitului Romania Virtual Tours va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact sau la adresa marketing@rovt.ro.

Oferta noastra:

Tarife si Oferte:

 

Oferta Pagina Dedicata Tarif
Nr Oferta
Tip Banner
4 Luni
6 Luni
12 Luni
1PD

1 (O) Pagina dedicata de publicitate include: realizarea paginii gratuit de catre echipa RoVT cu detaliile puse la dispozitie de catre dumneavoastra.
- un numar de poze (numar variabil in functie de marimea pozei, ex. 4 poze la rezolutia 640x480), paginile pot contine orice tip de informatie (telefoane, adrese, poze, oferte, etc),
- actualizarea gratuita si in orice moment a informatiilor din pagina (de exemplu adaugarea de noi oferte de sezon etc)
- link din sectiunea de cazare, restaurant, etc din pagina orasului respectiv catre pagina dedicata.

50 €
100 €
150 €
  Pentru un numar mai mare de pagini sau pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati folosind formularul din pagina de contact sau la adresele: marketing@rovt.ro , support@rovt.ro  
 

 

Oferta de publicitate pentru sectiunea cazare, restaurante, din cadrul sitului.
Oferta Tarif
Nr Oferta
Descriere oferta
6 Luni
12 Luni
1PS
Oferta consta in afisarea in sectiunea (hoteluri-cazare, restaurant, timp liber etc) in limba engleza si romana corespunzatoare fiecarui oras sau judet, a numelui, adresei, descrierii, telefonului, ofertei, cat si o imagine, a firmei dumneavoastra (hotel, motel, pensiune, restaurant, bar etc). Actualizarea in orice moment a ofertei se face gratuit.
11 €
21€
 

 

Informatii Suplimentare
Tarifele sunt exprimate in Euro (€) si includ TVA, iar plata se va face in lei la cursul BNR din ziua efectuarii comenzii.
Plata se va efectua intr-un cont bancar comunicat de noi in momentul primirii comenzii.
Dupa confirmarea platii, veti primi prin posta contractul, factura fiscala si chitanta la adresa specificata.
Apasati AICI pentru a vedea o pagina cu exemple de dimensiuni pentru reclame . Aceste dimensiuni sunt doar exemple, la dorinta clientului putem realiza alte dimensiuni.
Ne rezervam dreptul sa modificam oferta si tarifele in orice moment. Aceste modificari nu vor afecta clientii actuali care au contractat deja o oferta de publicitate.
Oferta si tarifele prezente au caracter informativ. Toate tarifele si ofertele sunt negociabile, iar la contracte pe termen lung oferim reduceri.
Pentru orice alta forma de afisare, combinatie, oferta de publicitate va rugam sa ne contactati folosind formularul din pagina de contact sau la adresele: marketing@rovt.ro , support@rovt.ro
 

 

Publicitate pe RoVT